SPI eli kuinka tehdä voittoa 4500% päivässä!

Elektroniikka yhtiö SPI säntäsi keskiviikkona 23.9.2020 hurjaan nousuun USA:n markkinoilla.

Päivässä nousua tuli huippuihin yli 4500%, joka on tietysti aivan käsittämätön luku. Kurssikehityksen voi nähdä alla olevasta kuvasta. Kurssi kipusi edellisen päivän n. 1$ huippuarvoon 46.67$



Kyseessähän oli siis täysin manipuloitu osakekurssikehitys. Manipuloija käytti osakkeen lyhyeksi myyjiä hyväkseen ja teki ns. short squeeze liikkeen. Kyseisessä liikkeessä manipuloija saa osakkeen kurssin kehityksen näyttämään hyvältä lyhyeksimyyntitilaisuudelta. Tällaiset tilaisuudet olivat 11.24 ja 12.57. Monet treijaajat nielivätkin syötin koukkuineen.

Tämän jälkeen manipuloija ostaa offer-puolen (eli siis myytäväksi tarjotut osakkeet) tyhjäksi jolloin lyhyeksi myyjät eivät voi ostaa osakkeitaan takaisin oikeastaan mihinkään hintaan. Lyhyeksimyyjät saavat ostettua takaisin kun manipulaattori päättää alkaa myymään omia osakkeitaan. Isolla tappiolla toki.

Manipulaattori ei voi rajattomasti nostaa osaketta, koska myös pitkäaikaiset sijoittajat ja muut tahot alkavat myydä osakkeitaan ja aiheuttaa laskupainetta osakkeelle. 

Kyseiseen peliin liittyy myös paljon muita muuttujia. Kun kaikki osuu kohdalleen niin jälki on tämän näköistä. Itse en treidannut tätä koska oma long-treidaussetup on vielä kehitysvaiheessa. Ihan mielenkiinnosta laskin tuoton omalla long setup:lla. Olisin melkein kaksinkertaistanut pääomani. Toki riski näissä liikkeissä on melkoinen jos satut väärälle puolelle liikettä. Jälkiviisaana on aina helppo sanoa mitä olisi tullut. Live tilanne on toista.

Pääpointti tässä on se että mahdollisuudet hyviin tuottoihin ovat kunhan tällaisia tilaisuuksia tulee!!!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten huijata kaikkia jatkuvasti eli WW 11.4.2023?

Treidauksen neljäs vuosi alkaa

Joulun alusviikon tulokset