Viikon 41: Tappiota ja taas tappiota

Viikko 41 päättyi pahaan pettymykseen. Tein maksimi viikkokohtaisen tappion, joten jätin perjantain treidaukset kokonaan väliin. Viikonloppuna analysoin omia kauppojani ja tulin muutamaan johtopäätökseen.

Ensinnäkin long setuppini ei ole käytännössä toimiva. Backtestaus osoitti sen olevan hyvinkin potentiaalinen, mutta käytännön kaupankäynti ei ollut lähelläkään sitä mitä pitäisi olla. Suureksi osin uskoisin tämän johtuvan kyvyttömyydestäni olla kärsivällinen ja odottaa setupille sopivaa tilannetta. Kyseinen tilanne saattaa esiintyä vain 1-2 kertaa viikossa.

Toiseksi short setuppini toimii, mutta sen risk/reward suhde on huono. Setup antaa signaalin hyvin myöhässä jolloin iso kurssilasku on jo toteutunut. Toki ajatella voisi sen parantavan onnistumisprosenttia ja näin se tekeekin, mutta ongelmana on viime aikojen short squeezit. Niitä on ollut aivan liian paljon ja siten All day fader setup huonolla entryllä on paha saada toimimaan hyvin.

Viikolla 41 tein siis maksimi tappion viikolle eli 106.04$. Välityspalkkiota ja short locate kuluja tästä summasta oli 66.62$. Viikon aikana tein 23 kauppaa.

Tämän viikon seurauksena päätin luopua näistä molemmista setupeista sellaisenaan ja lähteä jälleen tekemään hyvin nopeita kauppoja perustuen tuki- ja vastustustasoihin. Löysin uuden brokerin joka tarjoaa simulaattorin käyttöön maksutta vieläpä NYSE level 2 reaaliaikaisella datalla minimi talletuksella 500$.

Aloitin simulaattorilla harjoittelun tämän viikon alussa 30000$ välttäen näin simulaattorin PDT rajoituksen. Kahdessa päivässä olen nyt tehnyt simulaattorilla voittoa n. 650$. Tästä on vähennetty välityspalkkiot jne.

Tarkoitus on nostaa simulaattorin pääoma 40k$ ja tämän jälkeen siirtyä live treidaukseen jälleen.

On monta tapaa treidata, mutta onnistuaksesi sinun pitää löytää sinun luonteellesi toimiva tapa tehdä kauppaa. Ehkäpä taidan olla liian kärsimätön setuppien avulla tehtävään kauppaan. Scalp tyylinen kauppakäynti sopinee luonteelleni paremmin. Saa nähdä miten tässä käy. On tämä vaan hyvin vaikeaa saada toimimaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten huijata kaikkia jatkuvasti eli WW 11.4.2023?

Treidauksen neljäs vuosi alkaa

Joulun alusviikon tulokset