Jatkopeli SBFM 6.4.2022

 SBFM osake muodosti useamman päivän pelin ja lopuksi huijattavat olivatkin shortti puolella. Alla kahden päivän kurssikehitys.

SBFM 5-6.4.2022

Kuten kuvasta nähdään huiput muodostavat laskevan trendin. Tämä peli tyyppi tapahtuu yleensä yhden päivän sisällä. TradeTheMatrix on kuvannut tämän pelityypin hyvin omassa artikkelissaan.

Laskevalla trendillä pidetään aiemmilla huipuilla shortanneet pelaajat mukana ja saadaan näiden stoploss hinnat ennustettaville tasoille. Kun lopulta squeeze tapahtuu toisen päivän lopussa niin huikea määrä shorttipelaajia poistuu positiostaan. Market maker puolestaan on ostanut ison määrän osakkeita reilun 5$ tasolla ja myy ne takasin 6-7$ tasoon.

Tämä osake ei kuitenkaan välttämättä ole vielä kaikkia temppuja näyttänyt. Mielestäni on mahdollisuus nähdä vielä long trappiin 6.40$ toimiessa tukitasona jolta ponnistetaan. Huiput lienevät tässä tapauksessa jossain 9-10$ tasolla.

Tämä peli itselleni tuli kyllä puskista ja vasta jälkikäteen huomasin tämän tilanteen. Paljon on tehtävää vielä scannauksessa ja watchlistan tekemisessä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten huijata kaikkia jatkuvasti eli WW 11.4.2023?

Treidauksen neljäs vuosi alkaa

Joulun alusviikon tulokset