Huhtikuun ennätysvoitot

 Huhtikuu oli kiireinen kuukausi töiden osalta, joten en kerennyt treidaamaan niin paljon kuin olisin halunnut. Lisäksi viikko meni kokonaan ohi flunssakuumeen vuoksi.

Hienoa oli kuitenkin että kuukausi oli kautta aikojen toinen voitollinen kuukausi kaikkien kulujen jälkeen ja lisäksi toinen voitollinen kuukausi tänä vuonna.

Voittoa kertyi 16.08$, joka on uusi kuukausi kohtainen voittoennätys. Tuo on toki pieni raha, mutta jatkuvien tappioiden lomassa merkitsee todella paljon. Osumatarkkuus parani viime kuukauden reilusta 30% aina 60% asti. Kaikki kaupat tein toimivalla long setupilla. 

Parantuneesta tuloksesta on kiittäminen analyysiä, jonka tein viime kuukauden jälkeen. Siinä selvisi setupin toiminta paremmin. Itseasiassa ensimmäisen kerran aloin näkemään tämän setupin eri kategoriat. Mikä tilaisuus on parasta A+ luokkaa ja mitkä ovat B tai C luokkaa. Tämä auttaa riskien hallinnassa. 

Dataa olen keränyyt yli 10 eri setupista ja pääasiassa pyrkinyt löytämään uusia premarket setuppeja. Näitä setuppeja olen treidannut simulaattorissa ja tulokset ovat olleet yllättävän positiivisia noin 1k$ päivässä 100k$ ostovoimalla. Tällä ei tietystikkään ole mitään tekemistä oikean treidaamisen kanssa. Kun omat rahat ovat pelissä tilanne on avain eri. Olen kuitenkin treidannut tarkasti setuppien sääntöjen mukaan huomioimalla reward/risk suhteen joka kaupassa eli kurinalaista suorittamista.

Erityisen tyytyväinen olen siitä, että olen löytänyt kolme-setuppia premarket kaupankäyntiin. Yksi niistä on omia huomioita (premarket volume surge) ja toiset olen kopioinut Dan Irish nimiseltä treidaajalta. Hieno puoli näissä setupeissa on että ne tukevat toisiaan eli setupit saattavat toteutua samalla hetkellä, joka puolestaan lisää todennäköisyyttä voitolliseen kaupankäyntiin. Nämä setupit ovat toisaalta hyvin uusia eli otin ne mukaan simulaattorikaupankäyntiin vasta viime viikolla.

Lisäksi tein huomion omasta käyttäytymisestäni. Monena päivänä ensimmäinen kauppani on erittäin hyvä ja lähes poikkeuksetta voitollinen. Tämän jälkeen otan hyvin useasti ala-arvoisia tilaisuuksia ja häviän ensimmäisen kaupan voitot. Viime viikolla pyrin muuttamaan tämän ja vaadin että onnistuneen ensimmäisen kaupan jälkeen seuraavan tilaisuuden pitää olla aivan täydellinen jotta sen voi treidata. Pyrkimyksen on tietysti päättää jokainen päivä hieman voitolle vaikka sitten muutaman kympin.

Tulevalla kuukaudella on vain yksi tavoite: Voitollinen kuukausi. Keskittyminen kurinalaiseen suorittamiseen ja treidaamalla vain parhaat tilaisuudet. Jos se tarkoittaa vain muutamaa tilaisuutta viikossa niin sitten näin tehdään.

Hyvää Vappua kaikille lukijoille!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten huijata kaikkia jatkuvasti eli WW 11.4.2023?

Treidauksen neljäs vuosi alkaa

Joulun alusviikon tulokset