SVFD 7.12.2023

 Tämän hetkinen sykli small cap markkinoilla on hyvin vahva. Tämä tarkoittaa, että monet osakkeet nousevat useita satoja prosentteja. Short squeeze ansoja on yksittäisissä osakkeissa useita ja on aika haasteellista tehdä rahaa shorttipuolella.

Syklit muuttuvat ja koska long puolen pelaajat tulevat rohkeammiksi niin market makerit alkavat ansoittaa myös long puolen pelaajia.

Tästä oli hyvä esimerkki SVFD 7.12 (3.12M float).

SVFD 7.12.2023
Osakkeessa on kaksi ns. fake 5 min flag ansaa eli MM luo flagin ja aloittaa uuden nousun. Long puolen pelaajille tämä on selkeä osto merkki uuden nousun alkamisesta.
Fake bull flag

Miten sitten treidaaja voi eroittaa oikean flagin, jonka voi pelata longina tai sitten ansan?
Tämä tieto täytyy päätellä kontekstista. Esimerkiksi ensimmäisessä flagissä 17:51 (Suomen aikaa. Pitää muuttaa nämä NYSEn ajoiksi...) oli range, jonka aikana osake keräsi shortteja. Tämä range rikottiin korkea voluumisella kynttilällä. Tuosta korkeasta voluumista voi päätellä sen olevan juurikin shorttien panic covereita. 

Heikommilla suhdanteilla tämä olisikin ollut varmasti aika lailla laskun alku, mutta koska kyseessä on strong cycle niin osake teki vielä muutaman long puolen ansan.

Fake bull flag tekijät:
  • Daily price action
  • Price action before the flag (short traps?) + volumes + cleaness of the trap
  • Price action at Level 2 and time&sales


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten huijata kaikkia jatkuvasti eli WW 11.4.2023?

Treidauksen neljäs vuosi alkaa

Joulun alusviikon tulokset