Laskettu etu markkinoilla

Viime päivät olen käyttänyt aikaa kehittämäni shorttaus setupin analysoimiseen. Analysoin historiallisista osakekursseista kyseisen edun laskennallisen tuoton 100 näytteellä.

Alustavasti setup toimi 82.11% voitollisesti, mutta vain 0.82 risk/reward tuotto-odotuksella. Tämä tarkoittaa, että jokainen voitto on 82 senttiä ja häviö puolestaan 1$. 

Sata kauppaa tässä tapauksessa tuottaisi n. 67$. Häviöt puolestaan olisivat n. 18$ joten voittoa kertyisi 49$.

Analysoin setupin stoplossia eri vaihtoehdoilla ja päädyin pienentämään stoplossia n. 30%. Tämä tietysti tarkoittaa pienempää voittoprosenttia, mutta parempaa risk/reward odotusta.

Setup tuottaa nyt 74% todennäköisyydellä voitollisen kaupan. Risk/reward odotus on 1.86. 

Sadalla kaupalla laskettuna voitollisilla kaupolla kertyy n.138$ ja tappiollisilla 26$. Täten voittoa tulisi 112$. Toki 100 näytettä on hyvin pieni ja siten näihin lukuihin pitää suhtautua varauksella. Samoin setup on todettu toimivaksi vain lähihistoriallisessa markkinatilanteessa. Siitä miten se toimii eri markkinatilanteessa ei ole tietoa.

Ensi viikolla olisi tarkoitus aloittaa live kauppa tällä edulla. Tuskinpa noihin laskennallisiin lukuihin päästään, mutta jos voitollisesti pystyisi tekemään kauppaa niin sehän olisi kyllä jotain uutta.

Jos setup toimii jotenkin niin tarkoitus olisi kehittää sitä edelleen uusilla säännöillä ja määrittelyillä.

Ensi viikolla käyn kauppaa uusin menetelmin. Tarkat entry ja exit säännöt on määritelty. Ei tarvitse arvuutella osakekäyttäytymistä vaan toteuttaa ennalta analysoitua suunnitelmaa.

Odotan ensi viikkoa mielenkiinnolla!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten huijata kaikkia jatkuvasti eli WW 11.4.2023?

Treidauksen neljäs vuosi alkaa

Joulun alusviikon tulokset