Viikon 1 treidaukset: Vuosi hyvin käyntiin

 Vuosi alkoi erinomaisesti. Tein viikon aikana neljänä päivänä kauppaa kun loppiainen jäi välistä perhesyiden vuoksi. Viikon aikana kertyi 10 kauppaa, joista 9 oli voitollisia. 90% winrate on paras mitä olen koskaan saavuttanut viikon aikana. Kehittämäni järjestelmä toimii erinomaisesti!

Tappiollinenkin kauppa oli hyvään kohtaan tehty lyhyeksi myynti. Ehkä hieman kärsimätön ja aikainen mutta oikea kohta. Valitettavasti hermot eivät pitäneet ja coverasin tappiolla.

 Valitettavasti toinen heikkouteni eli kaupan liian aikainen lopetus on nostanut päätään ja täten voitot jäivät aika pieniksi. Varmasti noin neljä kertaa katsoin osakkeen menevän kaupasta poistumisen jälkeen yli dollarin oikeaan suuntaan ja näin jäivät isommat voitot saamatta. Toisaalta olen ajatellut että pienet mutta varmat voitot saavat tilin varmemmin kasvamaan.

Voittoa viikolta kaikkien kulujen jälkeen kertyi 63.86$. Seuraavalla viikolla keskityn tarkemmin osakkeiden historiallisen kurssikehityksen ja voluumin analyysiin. Tällä viikolla olen huomannut varsinkin voluumi yhdessä hintakehityksen kanssa olevan kohtuullisen hyvä menetelmä ennustaa päivän shorttikohtia.

Ensi viikko tulee olemaan mielenkiintoinen. Olen analysoimassa ja optimoimassa tarkemmin juuri tuota kaupasta poistumista. Jos ja kun saan sen kuntoon pitäisi olla mahdollisuus kasvattaa tiliä nopeammin.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten huijata kaikkia jatkuvasti eli WW 11.4.2023?

Treidauksen neljäs vuosi alkaa

Joulun alusviikon tulokset