Lokakuun treidaustulokset

 Lokakuussa tein kolme kauppaa long setupilla, joista yksi voitollinen ja kaksi tappiollista. Ennen kuluja kuukausi oli lievästi voitollinen, mutta kulut painoivat tuloksen 4.28€ tappiolliseksi.

Kaikissa kauppoissa tein suoritusvirheitä. Voitollisessa kaupassa poistuin kaupasta sääntöjen vastaisesti liian nopeasti jolloin voitto jäi huomattavasti pienemmäksi kuin olisi voinut olla.

Enemmän harmittaa nuo kaksi tappiollista kauppaa. Ensimmäisessä nostin sääntöjen vastaisesti stoplossia liian aikaisin ja 80€ voitto muuttui muutaman euron tappioksi. Toisessa puolestaan en poistunut kaupasta vaikka nousun huippukohta oli selvästi käsillä. Odotin isompaa nousua ja taas pieni voitto kääntyi pieneksi tappioksi.

Viimeinen kauppa tuli tehtyä 13.10 ja siitä lähtien ollaan ihmetelty kun setuppiin sopivaa tilannetta ei ole tullut vastaan (tai muutama on ollut mutta työkiireiden vuoksi en ollut treidaamassa). Markkinat ovat hyvin hiljaiset ja osakkeet eivät juurikaan tee short squeeze liikeitä aikaikkunassa johon minun setup soveltuu. 

Aika on kulunut pääasiassa price action opetteluun ja indeksitreidaamisen saloihin tutustumiseen. Löysin mielestäni mielenkiintoisen Youtube kanavan: Top Pick Trading jossa kyseisen yrityksen treidaajat käyvät indeksitreidaamista lävitse bar by bar. Avaa hyvin miten indeksitreidaamista tulisi ajatella.

Kirjallisuuspuolella investoin vihdoin Al Brooks:n Price Action kirja sarjaan (3 kirjaa). Hieman hirvitti tuo 150€:n hintalappu, mutta täytyy myöntää on erittäin syvälle menevä kirja. Kyseisiä kirjoja olen jo lukenut sähköisessä muodossa, mutta paperisessa kirjassa on erittäin mielyttävä käyttöliittymä ja muistiinpanojen tekeminen helpottuu huomattavasti.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huhtikuun ennätysvoitot

Treidauksen neljäs vuosi alkaa

Takaisin simulaattoritreidaukseen