Huhtikuun päiväkaupat

Huhtikuu oli lievästi tappiollinen kulujen jälkeen: -40.87$
Kauppaa tein yhteensä yli 30k$ arvosta ja ennen kuluja kuukausi oli 260$ voitollinen.
Kuukaudessa oli vain 4 tappiollista päivää joka myöskin on uusi ennätys minulle.


Kaupoista voitin lähes 60% ja profit factor oli siedettävä 1.63. Nämä luvut ovat ihan hyviä ja periaatteessa näillä pitäisi tehdä jo voittoa. Ongelmana on tuo kauppojen määrä. Se lisää kaupankäyntikulujen osuutta.
Viimeisenä kahtena viikkona kävin vain 7 kauppaa joista voitin 5 eli hieman yli 70%. Tästä voitaneen päätellä että kauppojen vähentäminen ja laadun lisääminen on kannattavaa.

Osakkeiden lainaamismaksut olivat 119$ ja osakedatamaksut 79$. Kuluja voisin toukokuussa pienentää vähentämällä lainauksia tai lainaamalle ne vasta viime hetkellä. Tämä tukee myös kauppojen vähentämistä.

Toukokuun tavoite on parantaa edelleen voitollisten päivien määrää ja ennen kaikkea parantaa jokaisen kaupan tuottamaa voittoa suhteessa kuluihin.

Touko-heinäkuu on USA:n pörsseissä hiljaista aikaa ja tuottojen tekeminen on kuulemma vaikeaa. Kärsivällisyys tulee testatuksi ensi kuukautena varmasti, mutta olen hyvin luottavainen siihen että toukokuu on ensimmäinen voitollinen kuukausi. Kaupankäyntini on mielestäni ottanut ison harppauksen viimeisinä viikkoina.

Signing out...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten huijata kaikkia jatkuvasti eli WW 11.4.2023?

Treidauksen neljäs vuosi alkaa

Joulun alusviikon tulokset