Takaisin live kauppaan

Simulaatiokaupankäynti on tältä osin ohi. Simulaatiokaupassa tein 5000$ voittoa reilussa kuukaudessa. Työkuviot kuitenkin painoivat sen verran pahasti päälle etten päässyt koneen äärelle kuin ehkä noin puolet päivistä.

Voi toki olla ettei simulaatiokaupankäynnillä ole niin kova veto, että järjestää työasiansa siten että voi olla pörssin avauksessa mukana.

Tänään oli ensimmäinen live kaupankäynti päivä. Pörssin avaus oli aika pettymys. Mitään järkevää pelattavaa ei löytynyt joten en tehnyt kauppoja.

Mielenkiintoista on huomata, että tästä treidauksesta alkaa olla se suurin into mennyt. Tämä on tietysti erinomainen asia koska en pakota kauppoja kun sellaisia ei pörssi tarjoa. Tarkoitus on pelata omaa peliä omien sääntöjen mukaan. Raha tulee kun pelaa oikein. Liika into on pahasta tässä lajissa.

Loppu vuosi on oikeastaan sellainen etten pääse kuin kolmisen kertaa viikossa pörssin avaukseen. Joten tuotot/tappiot ovat kait sen mukaisesti pienempiä.

Budjetti tälle yritykselle on 300$. Mikäli sen menetän niin sitten se on takaisin simulaattoriin.

Taas jälleen kerran on aika hyvä ja odottava fiilis. Eiköhän se pörssi taas pistä kohta vastapalloon ja karsi turhat odotukset.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten huijata kaikkia jatkuvasti eli WW 11.4.2023?

Treidauksen neljäs vuosi alkaa

Joulun alusviikon tulokset