Välipäivien tuumailuja treidauksesta

Treidausta Elgato Stream deckin kanssa

Treidaajan pukin kontista löytyy tietysti Elgaton Stream Deck.

Deckin avulla kaupankäynti on vain yhden napin painalluksen päässä. Olen hieman testaillut laitetta ja se tuntuu toimivan todella hyvin yhteen TradeZeron alustan kanssa. Näppäinten konfigurointi on helppoa. Olen järjestellyt yhden sivun long kaupoille, yhden shorteille ja yhden ohjelmistojen käynnistyksille ja muille apuhommille. Suosittelen.

Välipäivät menee ihan lomailun merkeissä ilman treidausta. Sain luettua Linda Raschen Trading Sardines kirjan.


Kirja on käytännössä Linda elämänkerta treidauksen parissa. Linda on yksi treidaajista, jotka olivat Jack Schwagerin kirjassa The Market Wizards. Molemmat kirjat ovat erinomaista luettavaa näin välipäiville. Antavat kummasti motivaatiota kun näkee ettei parhaimpienkaan treidaajien alku ole ollut helppoa.

Strategia päivitystä vuodelle 2021

Se on mielenkiintoista miten treidaajalle kehittyy ajan kuluessa vaisto miten kurssikehitys yksittäisellä osakkeella tulee menemään. Kun katsot päivittäin kymmenittäin osakekarttoja ja livenä seuraat myyntejä ja ostoja niin väistämättä sinulle aina silloin tällöin tulee tunne miten osake tulee käyttäytymään. Yleensä osake käyttäytyy juuri tuolla tavoin. Treidaajan on silloin hyvä pysähtyä ja miettiä miten ja mistä vaistosi tuossa tilanteessa sai vihin siitä mitä tulee tapahtumaan.

Näillä ajatuksilla olen päätellyt kaksi strategia lisäyksen ensi vuodelle. Molemmat ovat premarket strategioita. Toista kutsun nimeltä tukitason heikkoudeksi. Toinen puolestaan on variaatio "Deep lower low-higher high rotation" pelistä. 

Kuten olette ehkä huomanneet en ole hirveästi käynyt läpi perinteisiä teknisen analyysin kuvioita. Olen toki lukenut niistä paljon. Minun näkemykseni on että ne eivät toimi sellaisenaan. Jos yrität teknisen analyysin kuviolla tehdä kauppaa tulet todennäköisesti epäonnistumaan. Kaupassa tärkeämpää on kaikki se taustatieto ja pidemmän ajan kurssikehitys, joka johtaa kyseisen kuvion ilmaantumiseen. Vain silloin kyseinen kuvio toimii ja silloinkin tulisi ymmärtää markkinoiden eri osapuolten käyttäytyminen.

Kuviot ovat seurausta eri osapuolten ennustettavissa olevista käyttäytymisistä. Mikäli tunnet nämä niin kuvion ilmaantuminen on kuin viimeinen varmistus kaupalle. Tarkka-ampujan viimeinen varmistus ennen liipaisimen vetoa.

Olen näinä välipäivinä tutkinut joitakin teknisen analyysin kuvioita ja yrittänyt selvittää kuvion syntymisen taustoja yksittäisissä osakkeissa. Näiden perusteella valitsin nuo kaksi kandidaattia premarket peleiksi. Tarkoitus olisi alkuvuodesta alkaa keräämään lisädataa näille setupeille ja aloittaa jossain vaiheessa simulaatiokaupan käynti. Live kauppaan päästäneen joskus maaliskuussa jos toimivat simulaatiokaupassa.



Kommentit

  1. Elgato USB Stream Deck in UAE, Mini Stream Deck in UAE, 6 Customizable Keys Stream Deck in UAE
    https://gccgamers.com/elgato-deck.html
    Elgato USB Stream Deck in UAE, Safe Shopping Multiple Payment Options Express Delivery GCC Gamers Moneyback Guarantee.
    1634621028398-9

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten huijata kaikkia jatkuvasti eli WW 11.4.2023?

Treidauksen neljäs vuosi alkaa

Joulun alusviikon tulokset