Joulun alusviikon tulokset

 

Lyhyt päivitys joulun välipäiville. Joulun alusviikko oli nelipäiväinen treidauksen suhteen. Perjantaista eteenpäin ollaan lomilla aina uuden vuoden yli.

Viikko oli jälleen voitollinen +23.93$ ja koska tähän myöskin päättyy kuukausi niin joulukuussa tehtiin voittoa 14.58$ eli tällä vielä ihan hirveästi voi kehuskella.

Kuukaudesta jäi kuitenkin hyvä maku siinä mielessä, että kaksi viimeistä viikkoa oli 50$ voitollinen. Koko kuukaudesta vain kolme päivää oli tappiollisia. Kaksi päivistä oli isompia tappioita ja loput voitolliset päivät olivat yhtä lukuunottamatta hieman voitollisia.

Pelaamani setup on nyt kuitenkin selkeämpi kuin koskaan aiemmin ja suurin ongelma on tällä hetkellä korvien välissä. En ota niitä kauppoja, joita ehdottomasti pitäisi vaan annan tappion pelon vaikuttaa päätöksiin. Yhtenä päivänä onnistuin pelaamaan peliä ilman tappion pelkoa ja tämä päivä olikin hyvin tuloksekas.

Tulevan kuukauden tavoite onkin pelata rohkeasti sitä peliä, jota osaan. tappiosta välittämättä. Samalla tulen poistamaan voitto/tappio sarakkeen treidaussoftasta. Sen saa katsoa vain viikon lopussa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten huijata kaikkia jatkuvasti eli WW 11.4.2023?

Treidauksen neljäs vuosi alkaa